Siirry sisältöön

Hinnasto

Sauna avoinna (löylyhuone lämpimänä):

Joka päivä 10.00-22.00 ellei se korjauksien tai huoltotöiden vuoksi ole tilapäisesti suljettuna. Näistä pyritään ilmoittamaan saunalla/kotisivulla/Facebook-ryhmässä hyvissä ajoin.

Jäsenetu:

Jäsen voi Helsingissä käydessään käydä Saunaseuran saunalla vierailulla http://www.sauna.fi/ (sama käyntimaksu kuin omilla jäsenillä eli 10€ > avaimen neljä viimeistä numeroa todentaa jäsenyytesi).

Jäsenmaksut 1.11.2018 – 31.10.2019

Nyt kesäjäsenyys 1.4. - 31.10. 60 € + avainpantti 10 €

Jäsenmaksu on vanhalta jäseneltä, jolla jo oma avain 120€, toimintakausi 1.11 – 31.10).  Lisäksi +10€ avainpantti uusille jäsenille, eli uusi jäsen 130€, vanha jäsen 120€.

  • Kadotetun tilalle hankitun uuden avaimen hinta on 20€ (maksu pankkiin, kuitti mukaan ja nouto StudioTicketistä)

Jäsenmaksutili FI96 4958 0010 0108 60      (Ulkomaisen pankin kautta maksettaessa > BIC:ITELFIHH)

Uusi jäsen saa maksukuittia vastaan oman avaimensa STUDIOTICKETISTÄ.

Lopettava jäsen palauttaa avaimensa StudioTicketiin (jätä samalla tilinumerosi niin saat avainpantin takaisin aikanaan).

Jäsenmaksun maksaminen, niin vanhan kuin uuden jäsenen, käy myös StudioTicketissä, käteisellä tai pankkikortilla, 5€:n lisämaksua vastaan.

On hyvin tärkeätä, että vanha jäsen laittaa avaimen neljä viimeistä numeroa (AX-alkuisesta sarjasta) merkitään maksaessa VIESTI-osaan. Viitettä ei käytetä. Lisäksi viesti-osan merkitään avaimenhaltija nimi jos tilin omistaja on toinen henkilö. Avain koodataan toimimaan 10 päivän kuluessa maksusta.

• UUSI JÄSEN: Henkilötietolomake jäsenrekisteriä varten on täytettävä  ja otettava mukaan (+kuitti maksusta) haettaessa oma avain StudioTicketistä.

– Lomakkeen voit täyttää ja tulostaa tietokoneellasi jäsentietolomake , täyttää sen StudioTicketissä tai hakea paperilomake saunaltamme.  Jäsentietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Lomakkeen alaosa jää jäsenelle. StudioTicket merkitsee avaimen numeron jäsentietolomakkeen yläosaan, joka jää StudioTicketiin.

Jäsenmaksutili FI96 4958 0010 0108 60 BIC:ITELFIHH

RYHMÄVIERAILUT

  • Ryhmävierailuja sallitaan ja suositaan pääasiassa talviuintiaikana ja tiistisin klo 11-16 ja lauantaisin klo 11-14. Vierailijoiden ryhmien koko pyritään pitämään korkeintaan kahdeksassa. Ryhmävierailun aikana on Pingviinin edustaja mukana.Vierailusta sovitaan Tobias Simon (tobias@simon-mail.eu, puh. 040 960 7370) kanssa. Rymävierailusta peritään maksua (50 EUR/ ryhmät, Koululaiset 30 EUR/ryhmä).

Tuttavat ja ystävät voivat kokeilla avantouintia saunallamme MUTTA TÄSTÄ ON AINA SOVITTAVA yhdistyksen kanssa etukäteen vierailijan nimi ilmoittaen. Kokeilua voi suorittaa kahden viikon ajan aloittamisesta ystävän seurassa. Jäsenellä voi olla kaksi ystävää kerralla kokeilemassa. Ilmoita oma ja ystävän nimen Jan Svennsille (jan.svenns@gmail.com puh. 050 093 1803)

Alkoholia ei saa nauttia saunalla eikä tuoda mukanaan. Päihtyneenä ei saa oleskella saunalla.

Jäsenten omat alle 15 v lapset voivat käydä saunalla vanhempansa kanssa.

Avainasioissa ota yhteys Kaija Forss’iin / kaija.forss@netikka.fi  –  0505118185 .

Maksuohjeita
UUSI JÄSEN: Maksukuitti tulee olla mukana kun haet oman avaimesi STUDIOTICKETistä, Rewell Centeristä! Ota myös täytetty jäsentietolomake mukaan tai täytä se StudioTicketissä.

Vanha jäsen: maksat oman pankkisi kautta ja merkitset avaimesi NELJÄ VIIMEISTÄ NUMEROA MAKSUN VIESTIOSAAN. Muuta ei tarvita, avain koodataan toimimaan (10 päivän kuluessa).